Politiek commentator Frits Wester.

Frits Wester last rustpauze in bij RTL Nieuws

20 september 2019 10:08

Frits Wester zal om gezondheidsredenen de komende tijd niet te zien zijn bij RTL Nieuws. "Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten dat momenteel niet toe", zegt de politiek commentator.

"Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten het momenteel niet toe om mijn werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frits Wester wil 'gewoon even rust'

Frits zegt overweldigd te zijn door de reacties die na de uitzending loskwamen. "Ik neem de bezorgdheid van RTL en de kijker zeer serieus. Mijn gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol, laten het momenteel niet toe om mijn werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Daarom neem ik de komende tijd een rustpauze om aan mijn herstel te werken. RTL steunt me hierin en ik hoop dat de media en de kijker mij en mijn directe omgeving deze tijd ook geven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frits Barend neemt het op voor geschorste Frits Wester

De politieke verslaggeving en duiding van RTL Nieuws wordt verzorgd door het team in Den Haag, dat de taken van Frits de komende tijd overneemt. "Mede namens de collega's wens ik Frits veel sterkte en een goed herstel toe", zegt Harm Taselaar, hoofdredacteur van RTL Nieuws.

Frits deed laatst nog zijn verhaal bij RTL Boulevard. 

Frits Wester klaar met berichten over alcoholproblemen

05:03

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!