Beeld © ANP

Deze mannen en vrouwen zijn in de race voor een Televizier-Ster

24 september 2019 18:41

Het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala staat weer voor de deur. Met nog twee weken te gaan voordat heel televisieland nagelbijtend bij elkaar komt, mag RTL Boulevard exclusief bekendmaken welke presentatoren en presentatrices genomineerd zijn voor een Televizier-Ster.

Na verschillende stemrondes zijn er voor zowel de presentatoren als de presentatrices nog drie kanshebbers in de race.

Voor de Televizier-Ster presentatrice zijn genomineerd: Chantal Janzen (40), Floortje Dessing (49) en Eva Jinek (41). Alle genomineerde presentatrices zijn in het verleden al eens eerder in de prijzen gevallen. Zo won Eva Jinek in 2017 ook al een Zilveren Televizier-Ster. Voor Chantal Janzen wordt het bijna saai: zij won al vier keer eerder deze prijs. Floortje Dessing won in 2016 zelfs de Gouden Televizier-Ring voor haar programma Floortje naar het Einde van de Wereld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wederom geen mannelijke acteurs in de race voor Televizier-Ster

Bij de mannen zijn voor een Televizier-Ster genomineerd: André van Duin (72), Arjen Lubach (39) en Beau van Erven Dorens (48). Ook de genomineerde presentatoren zijn al eens eerder in de prijzen gevallen, al is dat voor André van Duin al een hele poos geleden. Hij sleepte de felbegeerde Gouden Televizier-Ring in 1975 in de wacht voor Dag, dag, heerlijke lach. Ook Arjen Lubach en Beau van Erven Dorens hebben de ring thuis op de schoorsteenmantel staan. Arjen Lubach won hem in 2017 voor Zondag met Lubach en Beau kreeg de felbegeerde tv-prijs in 2018 voor Beau Five Days Inside. Beau won in dat jaar ook de Zilveren Televizier-Ster.

De winnaars worden op woensdag 9 oktober bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live in Amsterdam.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de 20 grootste kanshebbers bij de Televizier-Ring

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!