Beeld © USA Network

De échte reden dat Meghan Markle niet in Suits-finale zat

27 september 2019 15:59

Het zit erop voor de fans van Suits. De finale van het achtste seizoen van het programma is uitgezonden in Amerika. En zoals de kijkers al hadden verwacht, was Meghan Markle (37) niet aanwezig voor een kleine appearance.

"Nu we klaar zijn, zal ik de echte reden geven"

Na acht jaar zit het erop voor Suits. De serie stopt met de finale van het achtste seizoen en dat leverde heel wat tranen op bij de fans. Dat had vooral te maken met het einde van de show, maar ook omdat Meghan haar opwachting niet voor de allerlaatste keer wilde maken. Maar er is eigenlijk een heel andere reden dat Rachel niet terugkeerde naar het advocatenkantoor dat haar beroemd maakte, vertelt seriemaker Aaron Josh. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Suits-geliefde deelt nooit eerder vertoonde foto's Meghan Markle

"Nu we klaar zijn, zal ik de echte reden geven", aldus Aaron. "Ik heb nagedacht over het vragen. En dacht misschien aan slechts een audiofragment van haar in de show. Maar uiteindelijk heb ik het niet gevraagd, omdat ik haar nieuwe leven wil respecteren en niet haar in de positie wilde zetten om nee te moeten zeggen." Meghan's leven is natuurlijk behoorlijk veranderd sinds ze zich aansloot bij de Britse koninklijke familie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry kon op klappen rekenen van Suits-vader Meghan Markle

Meghans tv-echtgenoot Mike Ross, gespeeld door Patrick J. Adams, maakte wel zijn opwachting in het laatste seizoen van Suits. Het nieuwe seizoen van de hit-serie wordt door fans verwacht in de eerste helft van volgend jaar. Netflix zet meestal rond juni of juli het eerste deel van de afleveringen van een seizoen online en pas het later de tweede helft. Als ze deze strategie voortzetten, kunnen Nederlandse fans pas in 2020 het achtste seizoen kijken. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!