Eva Jinek moet tranen inslikken tijdens afscheid NPO

28 september 2019 00:23

Bij haar laatste uitzending als talkshowhost bij de NPO heeft Eva Jinek (41) vrijdagavond al haar collega's van de NPO bedankt met wie ze al die jaren zo fijn heeft gewerkt. "Ik heb het over mijn collega's die de afgelopen vijftien jaar bij de publieke omroep naast mij, achter mij en om mij heen hebben gestaan."

"Dit zijn de mensen die mij zo veel hebben geleerd, dit zijn de mensen die het programma groot hebben gemaakt"

De blondine bedankte alle collega's van de verschillende programma's bij de publieke omroep waar ze heeft gewerkt, zoals het NOS Journaal en Met het oog op morgen. Naarmate ze meer collega's bedankte, begon ook haar stem iets meer te trillen, maar ze hield het toch droog. "Dit zijn de mensen die mij zo veel hebben geleerd, dit zijn de mensen die het programma groot hebben gemaakt", zei ze vlak voordat ze bijna brak. "Dit is geen afscheid, op naar de volgende vijftien jaar. Goed weekend en tot januari", aldus Eva, die afsloot met een handkus.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fidan Ekiz bevestigt mogelijke opvolging Eva Jinek

Vorige week vrijdag werd bekend dat Jinek na vijftien jaar de overstapt maakt naar RTL, waar ze vanaf januari samen met Beau van Erven Dorens de late avond zal invullen. Over haar opvolging bij de NPO is nog niets bekend. Volgende week neemt Jeroen Pauw op haar tijdslot het stokje in ieder geval weer over tot het einde van het jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lee smeer:

Jeroen Pauw heeft alle vertrouwen in Eva Jinek

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!