Beeld © The Masked Singer / RTL

Twitter gaat helemaal stuk om Loretta in The Masked Singer

28 september 2019 14:43

Twaalf bekende Nederlanders, één vraag: wie zit er achter het masker? The Masked Singer was al een enorm succes in Korea, Amerika en Duitsland en gisteravond maakte de internationale hitserie dan ein-de-lijk zijn debuut in Nederland. De grote ster van de avond was op Twitter zonder meer jurylid Loretta Schrijver.

"Meer Loretta Schrijver op tv"

In de succesvolle show gaan bekende Nederlanders zingend de strijd met elkaar aan in de meest bijzondere kostuums onder leiding van presentator Ruben Nicolai. Niemand weet wie er achter de maskers zit. Het is aan de twee panels, bestaande uit Gerard Joling en Buddy Vedder en Carlo Boszhard en Loretta Schrijver, om de identiteit van de karakters te achterhalen en met hun speculaties punten te verdienen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kijkers onder de indruk van eerste afvaller The Masked Singer

En dat is best ingewikkeld, want de BN'ers kunnen professionele zangers of zangeressen zijn, maar ook acteurs, presentatoren of sporters. Vooral Loretta heeft erg veel moeite met het raden wie er achter de geweldige kostuums zitten.

Al hoeft ze de ware identiteit eigenlijk helemaal niet te weten, onthult ze in het programma. "Hou voor mij alsjeblieft voor mij die magie", smeekt de 63-jarige na afloop van het optreden van De Leeuw, tot groot plezier van de kijkers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Loretta Schrijver: BN'ers schamen zich voor koffietijd

De uitspraak van Loretta is slechts het begin. Twitter gaat dan ook helemaal los als de blondine de een na de andere hilarische uitspraak doet.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Amerika klaar voor tweede seizoen The Masked Singer

Kijk alle optreden hieronder terug:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!