Beeld © Pief Weyman

Opnames laatste seizoen KLEM bijna van start

28 september 2019 16:38

Het aftellen is begonnen! Het duurt niet lang meer of het laatste seizoen van de dramaserie KLEM keert terug op de buis. Maar voordat het zover is, moeten de acteurs nog wel even aan de bak met het leren van hun teksten. En dat doet hoofdrolspeler Barry Atsma (46) gewoon in de auto, zo is te zien op zijn Instagram.

"Op de parkeerplaats naast het hockeyveld nog even de woordjes van Frank Ketelaar stampen"

Op het kiekje poseert Barry met het script in zijn hand. "Op de parkeerplaats naast het hockeyveld nog even de woordjes van Frank Ketelaar stampen voor KLEM 3", schrijft de acteur bij zijn post. En hij moet opschieten, want maandag beginnen de opnames al!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Barry Atsma over internationaal succes

KLEM gaat over de onconventionele vriendschap tussen crimineel Marius (Jacob Derwig) en Hugo, een hoge ambtenaar van de Belastingdienst (Barry Atsma). In de laatste aflevering probeerde Marius af te rekenen met een maffiabaas die hem chanteerde (Gijs Scholten van Aschat).

Zowel Barry alsĀ Jacob werdenĀ genomineerd voor een Gouden Kalf voor hun rol in de serie.Ā Georgina Verbaan, die de rol van Kitty vervult, won voor haar acteerkunsten de Gouden Notekraker.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Georgina Verbaan zwaar gegeneerd door rookgewoonte

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!