Beeld © Getty Images

Batwoman-actrice Ruby Rose bijna verlamd na misgelopen stunt

29 september 2019 13:27

Batwoman Ruby Rose (33) is bijna verlamd geraakt, nadat een stunt op de set van de superheldenserie compleet verkeerd was gegaan. Dat maakte de actrice bekend op haar Instagram. Ze deelde daarbij ook een grafische video van haar operatie.

"Ik wilde gewoon graag weten wat er gebeurt als we buiten bewustzijn zijn"

De 33-jarige Rose, ook bekend van Orange is the New Black, brak bijna haar ruggengraat toen ze een stunt probeerde uit te voeren tijdens het filmen voor het programma. Twee ruggenwervelschijven verschoven daarbij, waardoor ze het gevoel in haar armen kwijtraakte.

De video van de operatie liet veel fans schrikken, maar Rose vond het belangrijk om het te delen. "Aan iedereen die vraagt waarom ik ze liet filmen... hebben jullie niet die Grey's Anatomy-aflevering gezien waarbij ze een handdoek achterlieten in een patiënt? Plus ik wilde gewoon graag weten wat er gebeurt als we buiten bewustzijn zijn," vertelde ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruby Rose van Twitter na kritiek Batwoman-rol

In oktober gaat Batwoman in première op de Amerikaanse televisie. De casting van Ruby zorgde voor veel ophef. In de stripboeken is Batwoman namelijk een Joodse lesbienne. Veel fans vonden het daarom niet kunnen dat Rose, die niet Joods is, haar vertolkte. Ook identificeert de actrice zich niet als lesbisch, maar als 'genderfluid'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!