Beeld © Miljoenenjacht 29-09-2019 SBS/TALPA

Kijkers smelten weg bij emotionele thuiswinnaar Miljoenenjacht

30 september 2019 11:07

Het blijft toch spannend op de zondagavond: komt Winston Gerschtanowitz straks bij jou aan de deur met een gouden koffer? Kijkers weten in ieder geval wel dat de prijs van de afgelopen uitzending bij de juiste persoon terecht is gekomen.

In Miljoenenjacht zagen we hoe Roos met maar liefst 249.000 euro naar huis ging. Een waanzinnig bedrag als je nagaat dat ze een vrij slechte start had. Dankzij een flinke dosis lef - en weten wanneer je moet stoppen - speelde ze een mooi bedrag bij elkaar.

Zoals altijd krijgt de thuiswinnaar exact hetzelfde bedrag als de winnaar in de studio. Met een goed gevulde koffer vertrok Winston daarom naar het Groningse Uithuizermeeden om aan te bellen bij Janneke. Als hij aanbelt moet de vrouw moeite doen om haar emoties te bedwingen en wordt meteen duidelijk dat geld meer dan welkom is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ai! Peter verliest enorm geldbedrag in Miljoenenjacht

Janneke vertelt dat ze het niet bepaald makkelijk heeft en dat dit geld haar leven totaal gaat veranderen. De gelukkige winnares legt uit dat haar woning momenteel op instorten staat, en met het geld kan ze haar huis weer bewoonbaar maken. Naast dat Janneke de 249.000 euro op haar rekening ziet verschijnen, valt ze dubbel in de prijzen. Omdat ze met vier loten meespeelt ontvangt ze, net als haar buren, nóg een prachtig bedrag. In totaal krijgt de Groningse 316.909 euro op haar rekening gestort!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter gaat in Miljoenenjacht af op 'gevoel' van Linda de Mol en verliest 1,5 ton

De kijkers gunnen het Janneke van harte en zijn blij dat het geld dit keer bij iemand terecht komt die het goed kan gebruiken. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!