Beeld © ANP

André Hazes te zien in De Slimste Mens Vlaanderen

01 oktober 2019 14:15

Naast Katja Schuurman doen ook André Hazes en Jörgen Raymann in het komende seizoen mee aan het populaire Vlaamse programma De slimste mens ter wereld. In het Vlaamse dagblad De Morgen stelt presentator Erik Van Looy alle 34 deelnemers voor.

"Nederlanders zeggen trouwens sneller ja, heb ik al gemerkt"

"Jörgen is een televisie-icoon in Nederland. Hij stemde meteen in toen ik hem vroeg om deel te nemen", zegt Van Looy. "Nederlanders zeggen trouwens sneller ja, heb ik al gemerkt. De Vlaamse Slimste mens is cult geworden bij onze noorderburen. Heel blij dat Jörgen zijn uitgebreide exotische kennis met ons wil delen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love is in the air: André Hazes en Monique genieten van vakantie

André Hazes brengt een hoop gezelligheid met zich mee, verwacht Van Looy. "Het warme bad dat De slimste mens ter wereld toch altijd is, zal nog warmer, leuker en gezelliger zijn met hem erbij, dat weet ik nu al zeker."

Bruisen

En over Katja Schuurman, van wie haar deelname al langer bekend was, vertelt de presentator: "Ik reken op erg boeiende afleveringen, want ze heeft een uitgesproken mening over ongeveer alles. Ze zal de studio doen bruisen van energie en Vlaanderen bedwelmen met haar charme."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas Smit dolt met André Hazes en Ellie Lust is deze keer de dupe

Eerder werd al bekend dat Jeroen van Koningsbrugge, vorig jaar nog kandidaat, komend seizoen een van de 25 juryleden is. Ook Marc-Marie Huijbregts keert als jurylid terug, opnieuw samen met Gert Verhulst.

Het nieuwe seizoen van De slimste mens ter wereld begint op 14 oktober op de zender VIER.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!