Beeld © Valentina Vos/RTL

Dit is de vervanger van Chantal Janzen in Kees & Co

03 oktober 2019 19:15

Nadat Chantal Janzen (40) aangaf de te stoppen met de komedieserie Kees & Co is er druk gezocht naar een nieuwe Coosje. RTL Boulevard mag bekend maken dat deze zoektocht met succes is afgerond.

Voor het tweede seizoen zullen er wat wisselingen in de cast plaatsvinden. Simone Kleinsma en Tibor Lukács zullen weer te zien zijn in hun rol als de chaotische Kees en haar zoon Rudy Heistee. Waar we in het eerste seizoen kennismaakten met Chantal als Coosje, de vriendin van Rudy, zullen we in het tweede seizoen niemand minder dan Tina de Bruin in deze rol zien. De actrice speelde eerder al in onder meer Divorce en Familie Kruys. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen niet langer te zien in Kees & Co

De populaire komedie Kees & Co keerde vorig jaar na dertien jaar weer terug op de buis. Het leverde Chantal zelfs een nominatie op voor een Televizier-Ster Acteur/Actrice op. Tegenover RTL Boulevard vertelde de blondine dat ze door haar drukke schema geen tijd meer vrij kon maken voor de opnames van het tweede seizoen.

Wanneer de nieuwe afleveringen te zien zijn, is nog niet bekend. Alle voorgaande seizoenen zijn nog altijd te zien bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tina de Bruin in Videolandserie Wakker Worden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!