Beeld © ANP

Peter Pannekoek slaat The Roast even over

01 oktober 2019 19:13

Een meevaller voor Ali B: Peter Pannekoek (33) doet dit jaar niet mee aan The Roast van de rapper op Comedy Central. Dat zei de cabaretier dinsdag op Radio 538.

"Het zou kunnen zijn dat ik er een jaartje niet bij ben"

"Agendatechnisch wordt het een lastige zaak. Dus het zou kunnen zijn dat ik er een jaartje niet bij ben", zei Peter in eerste instantie, waarna hij later alsnog bevestigde dat hij er niet bij is. Dat heeft niets met Ali B, de hoofdgast van dit jaar, te maken. "O nee totaal niet, die haat ik uit de grond van mijn hart", grapte de komiek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Pannekoek wil Peter R. de Vries graag roasten

Peter toert momenteel met zijn eigen show Later was alles beter langs de theaters. Hij sleepte er maandag nog de Neerlands Hoop mee in de wacht, de prijs voor veelbelovende theatermakers. Vanwege het strakke schema lukt het hem niet om tussentijds ook nog The Roast te doen.

Ali B wordt in december de vierde Nederlander die wordt geroast. Eerder werden Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol op de hak genomen. Peter Pannekoek was als enige bij alle edities aanwezig en was een van de uitblinkers met zijn vlijmscherpe grappen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!