Beeld © Netflix

Stranger Things dropt gigantische hint over seizoen vier

02 oktober 2019 11:37

Hysterie alom, want Netflix bracht de eerste teaser uit van het vierde seizoen van hun paradepaardje Stranger Things. En uiteraard zijn de diehard-fans van de show gelijk gaan speculeren over de betekenis van ieder shot. Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerdere seizoenen van Stranger Things.

"We're not in Hawkins anymore"

Eleven, Mike, Will en de gang gaan de strijd weer aan met de Upside Down! Vlak voor de release van de teaser voor seizoen vier zette Netflix al een cryptische tweet online. Hierbij was een klokje te zien én een emojihoofdje dat op z'n kop stond. Ook in de eerste beelden van de reeks Stranger Things is die klok te zien. En fans denken zeker te weten waar de makers op hinten hiermee: tijdreizen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stranger Things gaat Upside Down

Het zou ook goed in het verhaal passen. Aan het einde van seizoen drie lijkt het erop dat rechercheur Hopper overlijdt, dus een reddingsactie zou ingezet kunnen worden. Op deze manier kan de adoptievader van Eleven alsnog onderdeel uitmaken van het nieuwe seizoen. Bovendien hebben de Duffer broertjes, de mannen die de show bedachten, aangegeven dat ze zeker nog eens iets willen doen met tijdreizen in Stranger Things

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OMG: Stranger Things-acteur choqueert fans met nieuwe look

Ook staat er aan het einde van het filmpje de volgende tekst: "We're not in Hawkins anymore." Dit kan ook meerdere redenen hebben. Zo vertrekt Joyce aan het einde van het afgelopen seizoen samen met Will en Eleven uit hun behekste woonplaats. Het emotionele afscheid van hun maatjes bracht veel teweeg bij de kijkers en zal een belangrijk onderdeel zijn als Stranger Things 4 (naar alle waarschijnlijkheid) volgend jaar rond Halloween weer wordt uitgebracht. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Stranger Things-ster David Harbour date met Lily Allen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!