Beeld © Beau

Cute: Waylon en André Hazes als broekies in Telekids

02 oktober 2019 14:38

Het is alweer dertig(!) jaar geleden dat het - inmiddels iconische - programma Telekids van start ging. In Beau blikken presentatoren Carlo Boszhard (50) en Irene Moors (52) terug op de tien fantastische jaren. En tijdens de walk down memory lane blijken er ook wat bekende koppies hun opwachting te hebben gemaakt in de show...

"Hij is wel een beetje dik, hè?"

Als presentator Beau het onafscheidelijke duo vraagt naar hun meest memorabele momenten uit tien jaar Telekids, hebben de twee talloze voorbeelden. Irene vindt de duizendste aflevering nog altijd erg bijzonder, terwijl Carlo nog altijd een speciaal plekje heeft in zijn hart voor een jonge Willem Bijkerk. Willem kennen we nu natuurlijk als Waylon. Hij had als kind de eer om Harrie de hengst te zingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Soy Kroon maakt presentatiedebuut op Telekids

Maar ook André Hazes was al als klein ventje te zien in de razend populaire tv-show. Samen met Beau kijken de voormalig Telekids-gezichten de mierzoete fragmenten terug. In het clipje vraagt Carlo aan een piepjonge Dré iets over zijn vader. Het begint allemaal vrij onschuldig met “is jouw papa een gezellige papa?”, maar dan vraagt Carlo iets over het gewicht van de, inmiddels overleden, volkszanger. “Hij is wel een beetje dik, hè?”, oppert hij bij de kleine André. Die vervolgens reageert met “ja” met een grote glimlach op zijn snoetje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Desk en bank Beau krijgen tweede leven in Friesland

Voor Irene zijn de beelden niet alleen leuk om terug te zien, maar ook een tikkeltje confronterend. “Ja, dan zie je hoe oud wij zijn inmiddels”, lacht ze tegen Beau.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!