Beeld © Ben Zander - Raw Productions

Temptation-Julia doet boekje open over affaire met Fabrizio

02 oktober 2019 19:34

Nadat Temptation Island VIPS-deelnemers Fabrizio en Pommeline regelmatig over de affaire van Fabrizio en verleidster Julia hebben gesproken, heeft de verleidster nu besloten om zelf uit de school te klappen. Volgens haar zit de vork heel anders in de steel.

“Sindsdien krijg ik elke dag bijna honderd haatberichten die écht heel intens zijn"

Volgens Julia zijn zij en Fabrizio gewoon heel lang vrienden geweest. “Pommeline zegt dat we een week na Temptation Island al seks hadden gehad of zo. Dat is dus helemaal niet zo.” Ook vertelt ze dat ook het verhaal over de brief ook niet helemaal klopt. In Temptation Gossip vertelde Pommeline dat zij, nadat zij Julia en Fabrizio had betrapt, een brief heeft gekregen van de verleidster. “Die heb ik haar gegeven terwijl ik bevriend was met Fabrizio. Weet je waarom? Omdat ik geloofde in hun relatie”, legt ze uit. “Door Pommelines uitspraken krijg ik zoveel haat en dat is onterecht.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Gossip: Pommeline over bizar diner met Fabrizio en Julia

Volgens Julia hebben zowel Fabrizio als Pommeline veel leugens verteld in onder andere Temptation Gossip. “Sindsdien krijg ik elke dag bijna honderd haatberichten die écht heel intens zijn (…) Dit had voorkomen kunnen worden.”

Toch voelt Julia zich niet schuldig over de breuk tussen Fabrizio en Pommeline. “Veel mensen zien het zo, maar ik heb gezien hoe het écht is gegaan. Fabrizio is voor mij ook al de fout in gegaan met iemand anders, dat heeft hij eerlijk toegegeven. Hij heeft me toen ook verteld dat ik voor hem de druppel was die de emmer deed overlopen. Zijn relatie met Pommeline werkte al langer niet meer, en ik was ‘toevallig’ zijn uitweg.”

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Er is eindelijk gezoend in Temptation Island VIPS

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!