Beeld © RTL/Videoland

Viktor en Ryanne gaan hard tegen hard in Ranking the Stars

02 oktober 2019 21:55

De harde grappen vlogen de kijker weer om de oren in Ranking the Stars. Vooral Ryanne van Dorst (35) nam geen blad voor de mond en de kijkers smulden ervan. Gelukkig weet Viktor Verhulst (25) van zich af te bijten.

“Rot op naar je eigen land”

Aan de BN’ers wordt de vraag gesteld wie van de aanwezigen de slechtste tafelheer of dame zou zijn bij De Wereld Draait Door. Aan Ryanne de eer om de BN’ers te ranken en dat gaat niet bepaald zachtzinnig. De zangeres start de lijst door Steven Brunswijk op tien te zetten en denkt hiermee dat hij de beste tafelheer zou zijn van alle aanwezigen. "Dan kunnen ze subsidie voor je krijgen omdat je van buiten de grachtengordel bent", licht Ryanne toe. Niemand begrijpt hoe Jörgen Rayman dat verkeerd begrepen heeft en Ryanne bijt hem toe: “Als zelfs John de Wolf weet waar het over gaat…”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers gieren om Martien in Ranking the Stars

Als Ryanne wil uitleggen waarom ze Karin Bloemen op nummer acht heeft gezet en ze niet uit haar woorden komt, krijgen de kijkers een scheldkanonnade van jewelste te horen. Ook Viktor Verhulst krijgt een typische belgenmop naar zijn hoofd. Als Paul uitlegt wat DWDD voor programma is, is Ryanne er als de kippen bij: “In jouw geval is wordt het dan met een minuut vertraging uitgezonden omdat het ondertitelt moet worden.” Viktor bijt wel direct van zich af: “Ik had jou als allerslechtste. Ik vind jou een beetje marginaal ofzo... een beetje ordinair.” “Rot op naar je eigen land”, schreeuwt Ryanne hem toe.

Als er andere grappen van Ryanne niet bepaald goed vallen, is de Bandita er klaar mee. “Hier doe jij de rest maar”, zegt ze tegen Paul. Als tijdens de tweede ronde onderzocht wordt wie van de BN’ers de grootste kindervriend is, blijken dat er niet veel te zijn. Vooral Viktor, wiens vader de oprichter is van Studio100, doet een hilarische uitspraak: “Ik haat kinderen, maar ze leveren wel goed op.” Ook Steven Brunswijk heeft een hekel aan kinderen. “Ik heb niks met andermans kinderen, wel met mijn eigen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emma Wortelboer vuurt terug in Ranking the Stars

Kijk hier de hele aflevering terug van Ranking the Stars.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!