Beeld © ANP

Eerste gasten talkshow Merel Westrik uitgelekt

03 oktober 2019 11:20

Merel Westrik (39) is achter de schermen natuurlijk druk bezig met haar nieuwe talkshow Ladies Night die op 16 oktober van start gaat op Net5. Nu is uitgelekt wie er in de eerste uitzending van het programma zal verschijnen. Tromgeroffel... Linda de Mol.

In de media is er de afgelopen tijd al veel te doen geweest om het programma, omdat het een van de eerste producties is van Linda de Mol en Jildou van der Bijl bij Net5. Beiden zijn werkzaam als creative director voor de zender. De dames zijn enorm betrokken bij de opzet van de talkshow van Merel Westrik. Zo betrokken zelfs, dat Linda te gast is in de eerste uitzending.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Merel Westrik geeft details nieuwe talkshow prijs

Op woensdag 9 oktober, een week voor de eerste uitzending, wordt er nog een pilot opgenomen. Hier zijn Tjitske Reidinga, Roxane van Iperen en Antoinette Scheulderman te gast, die 'de vriendinnen van de show' worden genoemd. Ook hier lijkt Linda een flinke vinger in de pap te hebben gehad. Antoinette werkt al jaren voor het blad LINDA. en Tjitske is natuurlijk een Gooische Vrouwen-collega en goede vriendin van de presentatrice. Tjitske zal op 30 oktober ook weer bij de opnames aanwezig zijn, dan wel voor een 'echte' televisie-uitzending. Die echter niet live is.

Ook Talpa's nieuwe aanwinst Olcay Gulsen is te gast in Ladies Night. Voor nu lijkt het er op dat er alleen dames worden uitgenodigd voor het programma, maar de tijd zal het leren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de grootse plannen van Merel Westrik en Linda de Mol

Ladies Night gaat woensdag 16 oktober van start op Net5.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!