Beeld © The Masked Singer

Nieuwe beelden The Masked Singer overtreffen je verwachtingen

03 oktober 2019 15:59

Ook deze vrijdag bewandelen weer zes 'onbekende' Nederlanders het podium van The Masked Singer. Ontmoet de Neushoorn, de Aartsengel, het Monster, de Hond, de Eenhoorn en de Papegaai.

Het is morgenavond aan zes nieuwe gemaskerde BN’ers om het publiek te overtuigen van hun zangkunsten. In de eerste aflevering maakte we al kennis met de Robot, de Springbok, de Bidsprinkhaan, de Leeuw, het Zeewezen en het Konijn. Nu staat er weer een nieuw zestal sterren te wachten om te stralen. Wie krijgt van het publiek in de zaal de minste stemmen en moet vrijdagavond zijn of haar masker afzetten?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wie zitten er toch in de pakken in The Masked Singer?

De Neushoorn
De Papegaai
De Aartsengel
De Hond
De Eenhoorn
Het Monster
Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Buddy Vedder en Loretta Schrijver in The Masked Singer

Iedere week worden de optredens nóg groter en spectaculairder. Dansers, vuurwerk, visuele effecten; alles wordt uit de kast getrokken om de beste performance neer te zetten en het publiek en het panel te overtuigen. Ondertussen raden team Carlo Boszhard en Loretta Schrijver én team Gerard Joling en Buddy Vedder er lustig op los wie er toch schuilgaan achter de maskers.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Twitter gaat helemaal stuk om Loretta in The Masked Singer

Fan van de Robot of het Konijn? Niet getreurd: de kandidaten uit de eerste aflevering zien we volgende week weer terug. Helaas wel zonder De Spingbok, die werd als eerste ontmaskerd als oud-schaatser Rintje Ritsma.

Als er nog maar acht karakters over zijn gaan deze in de vijfde aflevering de strijd tegen elkaar aan in duo's. En dan gaat het rap, want na elk duo-optreden valt er één karakter af. De overige vier gemaskerde BN'ers gaan door naar de spectaculaire finale op vrijdag 1 november. Wie wordt The Masked Singer van het jaar?

The Masked Singer is iedere vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!