Beeld © Laura Oldenbroek

Tweede ontmaskering The Masked Singer doet de kijker verbazen

05 oktober 2019 13:22

Het was weer raden geblazens bij het succesvolle The Masked Singer. Zes gloednieuwe bijzondere karakter stapten het podium op en de een was nog mooier dan de andere. Aan Gerard Joling, Buddy Vedder, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver de eer om de deelnemers te ontmaskeren. Maar ook de kijker doet fanatiek mee en slaan steil achterover als de tweede kandidaat van dit seizoen wordt ontmaskerd.

“Dit is een showman. Dat zie je zo”

Zagen we vorige week onder meer de Leeuw, het Zeewezen en een Springbok, is het deze keer de beurt aan tal van andere extravagante figuren. 

Als eerste is het de beurt aan de Neushoorn. Een lange man die momenteel ‘de rol van zijn leven speelt’. Hij zingt het nummer Titanium van Sia. Gerard en Buddy denken aan dat of Rico Verhoeven of Waldemar Torenstra in het pak is gekropen. Carlo denkt aan Jan Kooijman en Loretta? Die denkt aan een Neushoorn… Op Twitter denkt de kijker dat het of Tim Douwsma is, of inderdaad Rico Verhoeven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twitter gaat helemaal stuk om Loretta in The Masked Singer

Als tweede galoppeert de eenhoorn het podium op. Haar favoriete dag is vrijdag, ze is dol op hoeden en is vaker met bijzondere creaties te zien geweest. Carlo denkt meteen dat het Chantal Janzen is. De kijker daarentegen denkt aan Lieke van Lexmond. Ook voormalig K3-lid Josje Huisman wordt genoemd als mogelijke kandidaat.

Als de Aartsengel op het podium land, weet Loretta het zeker; dit is haar vriendin en collega Catherine Keyl. Ook Carlo en de kijker is het hier mee eens. Het Gerard en Buddy denken echter aan Erica Terpstra of Tineke de Nooij.

De papagaai, een ware entertainer, dwarrelt het podium over. “Dit is een showman. Dat zie je zo”, aldus Carlo. Deze gevogelde zanger krijgt veel lof voor zijn performance van Before I Go, maar wie is het? De kijker denkt massaal aan Eddy Zoëy.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers onder de indruk van eerste afvaller The Masked Singer

Met flink wat gekwispel komt de vijfde kandidaat het podium opgewandeld. De Hond zingt Bad Romance van Lady Gaga en heeft er zichtbaar plezier in. Volgens Carlo is het Connie Breukhoven, maar Gerard en Buddy denken aan Joke Bruijs. Carlo voegt zich hierbij aan en ook de kijker geven de zanger gelijk.

Als laatste stapt het Monster het podium op. Loretta krijgt de kans van haar leven om even te knuffelen met het roze beest. Als hij het nummer Jolene ten gehore brengt, denken Gerard en Buddy het al te weten. Vigo Waas zou in het pak zitten. De kijker denkt echter anders: Rick Brandsteder zit in het pak! Hij krijgt in ieder geval een staande ovatie.

Net als vorige week is er een karakter die zijn of haar masker af moet doen en deze aflevering is dat helaas de Aartsengel. Terwijl Gerard en Buddy denken dat of Erica Terpstra of Quinty Trustfull in het pak zitten, blijven Loretta en Carlo vasthouden aan hun eerste ingeving. En ze hebben gelijk! Niemand minder dat Caterhine Keyl ontmaskert zich na een spannende aflevering.  

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Nieuwe beelden The Masked Singer overtreffen je verwachtingen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!