Beeld © Beste Zangers / AVROTROS / 05-10-2019

Onverslaanbaar succes voor Floor Jansen in Beste Zangers

06 oktober 2019 12:53

Het was gisteravond alweer tijd voor de een-na-laatste aflevering van het succesvolle zangprogramma Beste Zangers. Wederom was Nightwish-zangeres Floor Jansen (38) de grote ster van de avond. Bijna 1.3 miljoen Nederlanders zagen hoe ze Tim Akkerman (39) aan het huilen kreeg.

In de aflevering van gisteravond stond muzikant Tim Akkerman in de schijnwerpers. De 39-jarige werd bekend als de leadzanger en gitarist van de Haagse band  Di-rect. In 2009 stapte Tim uit de groep om solo verder te gaan. Nu, tien jaar later, presenteert de singer-songwriter met trots zijn derde album.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beste Zangers-Floor Jansen op tournee door Nederland

Floor zingt voor Tim het bijzondere nummer Winner. De track heeft een emotionele betekenis voor de zanger en gaat over zijn broer, die zijn hele leven al in een rolstoel zit. Door zijn beperking kosten normale, alledaagse dingen veel meer werk voor hem. Toch heeft Tim hem er nog nooit één dag over horen klagen en is hij altijd positief. Om te laten zien hoe trots hij op zijn broer is, schreef hij het nummer Winner voor hem. 

De zangeres is ontzettend dankbaar dat ze zo'n mooi en inspirerend verhaal mag vertolken. Ze zingt het nummer dan ook voor Tim én zijn broer. En dat zorgt voor tranen tijdens de opnames.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Floor Jansen weet kijker te raken in Beste Zangers

Als presentator Jan Smit na afloop aan Tim vraag wie de winnaar van de avond is, hoeft hij dan ook niet lang na te denken. Hoewel hij niet van plan was te huilen, heeft Floor het tóch  voor elkaar gekregen. En daarom is zij voor hem dé winnaar van de avond.

Volgens Twitter helemaal terecht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beste Zangers-cover Floor Jansen slaat in als een bom

Volgende week is het alweer tijd voor de laatste aflevering van Beste Zangers. In de slotaflevering zingen de kandidaten verschillende duetten met elkaar. Beste Zangers is om 20.25 uur te zien bij NPO 1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!