Beeld © Dancing with the Stars

Staande ovatie voor Samantha Steenwijk in Dancing with the Stars

06 oktober 2019 14:42

Een perfecte score voor Samantha Steenwijk (33) en haar danspartner Marcus van Teijlingen (46). Het danskoppel kreeg zaterdagavond niet alleen geweldige cijfers, maar ook nog eens een staande ovatie van de jury én het publiek.

"Als je daar staat te dansen dan heb je geen flauw idee of je het echt goed doet"

Na een prachtige uitvoering van de Engelse wals mag het stel maar liefst 39 punten in ontvangst nemen van de - normaal zo strenge - jury. Na hun optreden krijgen ze het zelfs voor elkaar dat maar liefst drie van de vier juryleden gaan staan. Euvgenia noemt hun performance zelfs onmogelijk! Alleen Dan blijft eigenwijs zitten waar 'ie zit...

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

GTST-cast showt losse heupen in Dancing with the Stars

Samantha weet naderhand niet wat ze moet zeggen behalve "wauw". Ze is stomverbaasd door alle enthousiaste reacties. "Als je daar staat te dansen dan heb je geen flauw idee of je het echt goed doet, of niet. Tuurlijk voel je wel dat dingen goed gaan maar... jezus!", hijgt ze na.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Steengoede zaterdagavond beleef je met Samantha Steenwijk

En niet alleen de juryleden weet ze te ontroeren, ook de mensen thuis krijgen maar geen genoeg van de zangeres. Sommige fans van het programma spreken zelfs al van de winst!

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dancing With The Stars aangepast na kritiek

Helaas heeft YouTube-ster Rutger Vink minder succes. Hij en zijn danspartner Claudia moesten gisteravond afscheid nemen. Samantha, Barrie, Bibian, Anouk, Keizer en Tooske zijn wél nog allemaal in de race en zullen zich zaterdag weer moeten bewijzen.

Dancing with the Stars is zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!