Beeld © ANP

Jan Slagter baalt van mislopen Televizier-Ring nominatie

7 oktober 2019 19:19

Hoewel zijn programma’s als Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen en Heel Holland Bakt goed scoren, baalt Omroep Max-baas Jan Slagter (65) dat een nominatie voor een Gouden Televizier-Ring voor HHB nog altijd ontbreekt. Tegenover RTL Boulevard deelt hij zijn ongenoegen.

Dit jaar zijn Expeditie Robinson, Beste Zangers en Chateau Meiland de kanshebbers voor de felbegeerde tv-prijs. Heel Holland Bakt ontbreekt dus nog altijd in dit rijtje en dat zit Jan Slagter toch niet lekker: “Het is ongelofelijk. Een programma waar vier miljoen kijkers naar kijken en hooggewaardeerd wordt en dan niet in aanmerking komt voor een prijs”, vertelt de Omroep MAX-baas tegenover RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is wanneer we weer kunnen genieten van Heel Holland Bakt

“Ik heb me in het verleden al eens boos gemaakt en dat ga ik niet meer doen. Mijn Televizier-Ring zijn mijn kijkers. Vier miljoen kijkers dat is mijn Ring. Het feit dat men het systeem niet wil aanpassen waardoor er programma’s waar 500.000 kijkers naar kijken er toch met die Ring er vandoor gaan, dat kan niet bestaan. Maar het is zo.”

Wel ontving Jan een Gouden Kalf voor het programma Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen waar hij dolblij mee is. Het tweede en tevens laatste seizoen zal vanaf 14 oktober weer te zien zijn. Ook Heel Holland Bakt begint binnenkort weer. Hiervan begint het zevende seizoen op 15 december op NPO 1.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arjen Lubach: 'Chateau Meiland is favoriet voor Televizier-Ring'