Beeld © SBS/TALPA Chateau Meiland 07-10-2019

Kijkers geraakt door vertrek van Caroline uit Chateau Meiland

7 oktober 2019 21:35

Het was een zware beslissing, maar vanavond zagen de kijkers van Chateau Meiland hoe huisvriendin Caroline besloot om het kasteel in Frankrijk te verlaten. Het zorgde voor veel tranen bij Martien en Caroline.

"Wij moeten door. En ze is gelukkig niet dood"

In Chateau Meiland zagen we hoe Caroline besloot om weer terug te gaan naar Nederland. Naar eigen zeggen heeft het werk haar tol geëist. Ze beschrijft dat de pijn aan haar heupen steeds erger wordt en zeker als Martien voor twee weken naar Nederland vertrekt, komt bij Caroline het besef. Alle drukte en het harde werken komt bij haar aan. “Het is nogal wat”, beschrijft ze het werk tegenover de familie Meiland. De huisvriendin wil zich laten opereren aan haar heup en heeft rust nodig.

 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

'Succes was ondergang voor Chateau Meiland-Caroline'

“Dat ik nu het besluit heb genomen om weg te gaan, dat vind ik heel erg”, kan ze nog maar net uitbrengen tot ze in tranen uitbarst. Ook Martien kan zijn tranen niet bedwingen. Caroline laat de familie weten dat ze ontzettend trots is op wat ze met z’n allen hebben neergezet. “And no hard feelings, want dat heeft er niks mee te maken”, bevestigt ze nogmaals.

Zoals altijd in Chateau Meiland verloopt het inpakken van de koffer ook niet geheel volgens plan… met pijn en moeite weten ze de koffer van Caroline dicht te krijgen. En dan is toch echt het moment daar; Caroline moet afscheid nemen van de familie en daar horen de nodige tranen bij. “Het komt allemaal goed, kind”, troost Martien haar. “Ik ga haar wel missen. Ja, het is mijn allerbeste vriendin. (…) Naja, we moeten door. Zij moet door, wij moeten door. En ze is gelukkig niet dood", relativeert Martien gelijk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caroline van Chateau Meiland getroffen door burn-out

Ook het dramatische beeld van Martien die achter de taxi aanrent kan rekenen op flink wat lachstuipen bij de kijkers. Nadat Caroline is uitgezwaaid, begint het gewone leven weer op het kasteel. Daar maken de kijkers kennis met Mevrouw Jansen. Dit is geen gast of nieuwe hulp, maar een kat. Het beestje loopt voornamelijk in de weg en zorgt niet bepaald voor de meest hygiënische taferelen...  

 

De kijkers gunnen in ieder geval het besluit van Carolien en wensen haar ondermeer het beste. 

Emotionele beelden: Caroline neemt afscheid van Martien

00:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!