Beeld © SBS/Talpa

Maxime Meiland: ‘Vader van Claire wil niks van haar weten’

7 oktober 2019 22:53

Maxime Meiland (23), de dochter van Martien Meiland, is sinds het programma Chateau Meiland een heuse influencer geworden. Reden genoeg om door mede-influencer Anna Nooshin aan de tand te worden gevoeld.

"Mijn vader heeft een week lang niet tegen mij gepraat”

Anna legt Maxime enkele roddels voor en een daarvan is dat Maxime de vader van haar dochter Claire expres uit de spotlights houdt en dat niemand weet wie hij is. “Claire kwam als een verrassing”, legt Maxime uit. “Ik raakte zwanger en toen zei hij al heel snel ‘ik wil dit niet’. Toen heb ik het thuis verteld. Iedereen was in shock en ook boos. Mijn vader heeft een week lang niet tegen mij gepraat”, onthult Maxime. “Mijn vader kan wel boos worden, maar dan is het ook zo weer over en dan is het ‘we moeten door’”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is Maxime Meiland zwanger van tweede kindje?

Doordat haar omgeving zo reageerde, speelde Maxime zelfs met de gedachte om abortus te plegen. Ze had zelfs al een afspraak staan bij een kliniek. “Op het laatste moment dacht ik: ik doe het niet.” En de keuze om het niet te doen is een van de beste keuzes uit haar leven geweest. Hoewel ze haar dierbare familie om haar heen heeft, staat Maxime alleen voor de opvoeding van kleine Claire. De vader van Claire wil namelijk niks weten van zijn dochter. “Ik heb ooit, toen ze 1 werd, een ouderwetse kaart gestuurd met een foto erbij. Toen heeft zijn vader een berichtje gestuurd naar mijn vader met een felicitatie.” Ook legt ze uit dat zijn familie niks van haar of hun kleindochter wil weten. “Nee, ze vinden dat ik het probleem ben. Dat ik het gedaan heb.”

Ook Maxime ziet de vader van haar dochter niet meer. “Toch hoop ik dat hij uiteindelijk haar wel wil ontmoeten. Het is toch haar vader.” Momenteel is er geen man in haar leven. “Ik ben helemaal niet toe aan een vriend.”

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kijkers geraakt door vertrek van Caroline uit Chateau Meiland

Maxime vertelt ook dat ze al vanaf jongs af aan wist over de geaardheid van haar vader. “Veel mensen denken dat wij ten tijde van Ik Vertrek niet wisten van de geaardheid van onze vader, maar dat wisten we allang.” Maxime legt uit dat ze op vierjarige leeftijd al wist dat haar vader op mannen valt. “Toen ging ik met mijn vader en mijn zus op vakantie en toen heeft een man mijn vader gezoend. Toen begon het.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!