Beeld © Getty Images

Mila Kunis wil meedoen aan Real Housewives

08 oktober 2019 11:41

Mila Kunis (36) is inmiddels vier jaar getrouwd met Ashton Kutcher (41) en heeft het prima voor elkaar. Toch weet de actrice al precies wat zij over een paar jaar wil gaan doen: schitteren in de realityserie Real Houswives of Beverly Hills. Alleen manlief is minder enthousiast.

"Ik zou je vermoorden"

Mila was te gast in de podcast van Andrea Savage genaamd Grown-Up Woman. Hierin onthulde ze dat ze heel graag over twintig of dertig jaar aan de cast van Real Houswives of Beverly Hills wil worden toegevoegd. Ze heeft het zelfs al serieus met haar man besproken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ashton Kutcher en Mila Kunis beleven magisch weekend Disneyland

“Ik heb het mijn man eens gevraagd”, vertelt Mila. “Ik vroeg: ‘Wat zou je ervan denken als ik later, over 20 of 30 jaar ofzo, mee ga doen met Real Houswives of Beverly Hills? Voor een jaartje ofzo’” Ashton is blijkbaar niet zo’n grote fan van de serie als Mila want zijn reactie spreekt boekdelen: “Hij zei… ‘Ik zou je vermoorden’”, vertelt Mila.

Real Houswives of Beverly Hills is al negen seizoen een groot succes. Onder andere Lisa Vanderpump en Yolanda Hadid zijn hierin te zien geweest. Er zijn meerdere series onder de naam Real Houswives gemaakt. Zo is er een Miami en een Washington D.C. versie gemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ashton Kutcher en Mila Kunis reageren op ‘relatieproblemen’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!