Beeld © YouTube-kanaal The Masked Singer

Huh?! Doet Mariah Carey mee aan The Masked Singer?

09 oktober 2019 12:03

The Masked Singer is misschien wel het meest mysterieuze programma op televisie op dit moment. Over de hele wereld zitten kijkers gespannen te kijken naar de zangwedstrijd waarin beroemdheden onherkenbaar gaan zingen. En volgens de fans zou nu wel een heel bekend figuur zich voordoen als een raar beest: Mariah Carey! Let op: dit artikel bevat spoilers over de Nederlandse versie van The Masked Singer.

"Waarom denk je dat we al de hele tijd hand in hand staan?"

Het lijkt er verdacht veel op dat Mariah Carey (49) de nieuwste deelnemer is van The Masked Singer. Ook in de Verenigde Staten is er een nieuw seizoen van de zangwedstrijd van start gegaan en uiteraard komen de meest bizarre namen voorbij. Het gissen van de jury wordt aan de hand van een aantal hints gedaan. De weggevertjes dit keer waren: een referentie aan Vision of Love (een liedje van de diva) en dat ze getrouwd zou zijn geweest met de host van het programma Nick Cannon. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe is het om in zo'n Masked Singer-pak te zitten?

Eén van juryleden weet het direct: Mariah moet het wel zijn, aldus Nicole Scherzinger (41). "Waarom denk je dat we al de hele tijd hand in hand staan?", vraagt presentator Nick vervolgens. Helaas gaat het filmpje nog niet om het daadwerkelijke optreden van Flower, maar er wordt al ruim gespeculeerd over wie er in het pak zit. De enige kritiek op deze gok is dat Mariah behoorlijk groot fan is van vlinders en zelfs een album daarnaar heeft vernoemd. Zou ze dan niet in een vlinderkostuum optreden?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweede ontmaskering The Masked Singer doet de kijker verbazen

Ook in Nederland gaat het hard met The Masked Singer. De eerste twee afleveringen zijn geweest en onthulden dat Catherine Keyl en voormalig schaatser Rintje Ritsma in de pakken verstopt zaten. Iedere vrijdag wordt er een nieuwe aflevering van The Masked Singer uitgezonden om 20.30 uur op RTL4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!