Beeld © Instagram: @georgialouiseharrison

Love Island-deelnemers doen mee met EOTB

09 oktober 2019 16:09

Ex on the Beach UK gaat voor het komende seizoen extra groots uitpakken. Verschillende reality-sterren zullen namelijk gaan deelnemen en daar zitten enkele bekende gezichten bij.

In het nieuwe seizoen zullen er bekendheden uit programma’s als Geordie Shore, Made in Chelsea en Love Island worden geconfronteerd met hun exen. De eerste namen die bekend zijn gemaakt, zullen bij liefhebbers zeker een belletje doen rinkelen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Julia haalt snoeihard uit naar EOTB-Harrie

Voormalig Love Island-deelnemers Georgia, Ellie en Michael zullen deelnemen aan EOTB UK. Georgia (22) was in het derde seizoen van Love Island UK te zien, Ellie (21) in seizoen 4 en Michael (27) komt uit het meest recente seizoen.

Er wordt online al druk gespeculeerd welke exen er op het strand zullen verschijnen. In Love Island ging Ellie met de miljonair Charlie, en fans hopen hem zeker weer terug te zien. Ook zou Amber, winnares van het vijfde seizoen, zomaar eens haar opwachting kunnen maken. Zij ging namelijk een tijd met Michael, maar won het seizoen uiteindelijk met Greg. Nu ook deze relatie gestrand is, zou Greg ook een optie kunnen zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Harrie en Temptation-Danicio met elkaar op de vuist

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!