Islanders klappen uit de school in nieuw seizoen Love Check-up

09 oktober 2019 16:36

Krijg jij maar geen genoeg van Love Island? En wil jij álles weten wat er in en rondom de villa gebeurd? Dan ben je bij ons aan het goede adres! In Love Check-up blikt Kaj van der Ree terug met de afvallers op hun avontuur.

In het RTL Boulevard-programma Love Check-up ontvangt Kaj van der Ree de spraakmakendste afvallers die het resort hebben moeten verlaten, om te checken hoe het nu met ze gaat. Kaj bespreekt hun exit, de highlights van hun televisieavontuur, de reacties op social media én kijkt samen vooruit naar de (liefdes)toekomst.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wow! Zieke plot twist in Love Island

De eerste aflevering van Love Check-up is met afvaller Thijs. De man met het befaamde knotje moest na een onverwachte herkoppeling de villa abrupt verlaten. Zijn liefje Lisa zit nog altijd op het eiland. Kaj vraagt hem het hemd van het knappe lijf. De eerste aflevering gaat deze vrijdag live en zie je vanaf 9.00 uur 's ochtends op Videoland en op onze site.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilarisch: Saturday Night Live maakt parodie op Love Island

In Love Island wordt een groep singles gevolgd die elkaar leren kennen aan de hand van allerlei opdrachten. Door het hele huis hangen 46 camera's die alles filmen. De singles moeten een koppel vormen met een ander en de kijkers kunnen op verschillende ogenblikken tijdens de reeks via een speciale app stemmen op hun favoriete koppel. Het koppel dat uiteindelijk wint, gaat naar huis met maar liefst 25.000 euro. 

Niets meer missen? Volg dan hier alle updates.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!