Beeld © Talpa

Merel Westrik durft het aan en kiest bank voor Ladies Night

09 oktober 2019 20:32

De voorbereidingen voor de nieuwe talkshow van Merel Westrik (39) bij Net5 zijn in volle gang. Vandaag was het tijd voor de eerste pilot en hoewel er niets van Talpa uit mocht lekken, heeft iemand uit het publiek het tóch allemaal vastgelegd op Instagram. Oeps!

Op de foto's zien we dat Merel en haar 'vaste vriendinnen' uitzenden vanaf een bank. Daarnaast heeft ze ook nog een een bar waar gasten aan zullen gaan zitten. Geen tafel dus. Iets wat Beau van Erven Dorens ook probeerde in zijn programma, maar uiteindelijk ging hij toch overstag en ruilde hij zijn bank in voor een tafel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meidenclub: ook Roxeanne Hazes vaste vriendin bij Merel Westrik

Tijdens de show vinden niet alleen interessante gesprekken plaats, ook is er tijd voor muziek! Zo gaf zangeres Tabitha, bekend van hits als Moment en Hij Is Van Mij, een optreden in de show.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Merel Westrik geeft details nieuwe talkshow prijs

In Ladies Night bespreekt Merel Westrik elke woensdagavond met een aantal bekende stoere vrouwen wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun dagelijks leven. Vaste vriendinnen van de show zijn onder meer Linda de Mol, Olcay Gulsen, Fidan Ekiz, Roxane van Iperen, Tjitske Reidinga en Antoinnette Scheulderman. Maar ook Roxeanne Hazes, Natacha Harlequin en Annemarie van Gaal zullen regelmatig aanschuiven. Wat volgt zijn eerlijke, persoonlijke gesprekken en actuele gasten. 

Ladies Night is vanaf woensdag 16 oktober iedere week te zien om 21.30 uur bij Net5.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!