Beeld © SBS/TALPA

Caroline reageert op winnen Gouden Televizier-Ring

10 oktober 2019 09:59

Het was één groot feest voor de familie Meiland gisteravond in AFAS Live. De geliefde familie ging er met de Gouden Televizier-Ring vandoor. Toch schitterde er een iemand in afwezigheid: huisvriendin Caroline van Eeden. Zij reageert nu op de winst.

"Zonder jullie hadden we niet gewonnen"

Caroline mag dan wel thuis zijn gebleven, dat betekent niet dat ze niet zelf is gaan wijnen. De vriendin van de familie Meiland staat trots met een glaasje wijn op de foto. "Wat gaaf! De ring is gewoon binnen", schrijft ze. "Ik wil iedereen die aan me heeft gedacht, mij een berichtje of appje heeft gestuurd onwijs bedanken. Maar ik wil ook iedereen bedanken die heeft gestemd op Chateau Meiland want zonder jullie hadden we niet gewonnen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland emotioneel na winst Televizier-Ring

Martien haalde zijn goede vriendin gisteravond ook al even aan in zijn dankspeech. "Caroline willen wij allemaal heel veel sterkte toewensen. We hopen dat ze zo snel mogelijk weer de oude Caroline van vroeger wordt."

De vriendin van de familie vertrok eerder dit jaar terug naar Nederland, omdat zij kampt met een burn-out. We spraken Martien erover.

Hoe nu verder met Caroline uit Chateau Meiland?

00:53
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chateau Meiland wint Gouden Televizier-Ring

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!