ANP

Het spijt me gaat verder op Videoland

11 oktober 2019 13:39

RTL 4 gaat de programma's Verslaafd en De Sleutel, waarin Beau van Erven Dorens huizen aan daklozen geeft, eerder uitzenden dan gepland. De nieuwe seizoenen gaan dinsdag al van start, twee weken eerder dan gepland. Het gevolg hiervan is dat de reeks Het spijt me niet wordt afgemaakt op RTL 4. De laatste twee uitzendingen zijn wel te zien op Videoland, de streamingdienst van RTL.

Dat heeft de zender vrijdag bekendgemaakt. RTL heeft tot deze verandering in de programmering besloten omdat de kijkersaantallen op de dinsdagavond tegenvallen. Het spijt me werd dit jaar na een pauze van twee decennia opnieuw leven ingeblazen. Het andere belangrijke programma op de dinsdag was Ver van huis, waarin Angela Groothuizen een familie naar de Amish stuurde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers kwaad om ruzie om selfies in Het Spijt Me

"We zijn dit najaar met heel veel nieuwe programma’s gestart", stelt contentdirecteur Peter van der Vorst. "Sommige titels scoren beter dan andere. We hebben op dinsdag de mogelijkheid om eerder te beginnen met Verslaafd en De Sleutel, dus daar doen we de kijkers graag een plezier mee."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prachtig einde voor familie Zark in Steenrijk, Straatarm

De nieuwe reeks Verslaafd is het laatste programma dat Peter van der Vorst presenteert. Hij is alleen in de eerste aflevering te zien. Daarna wordt de RTL-directeur opgevolgd door Ewout Genemans.

RTL Boulevard sprak Angela Groothuizen over Ver van huis. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!