Beeld © Laura Oldenbroek

Kijkers raden zich suf bij The Masked Singer

11 oktober 2019 22:42

Het was weer raden geblazen voor de kijkers van The Masked Singer. Ook in de derde aflevering kwamen de meest bijzondere namen voorbij en wisten de bijzondere karakters de panelleden te verbazen.

De Bidsprinkhaan mocht de spits afbijten in alweer de derde aflevering van The Masked Singer. Met een podium vol mede-springers zong zij Walk Me Home van P!nk. Elise Schaap of Quinty Trustfull zijn de namen die bij de panelleden opkomt. Maar wie zit er toch in het pak?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe beelden The Masked Singer overtreffen je verwachtingen

Als tweede kroop de Leeuw het podium op. Hij wist de panelleden omver te brullen met het nummer Royals van Lorde. Compleet met een troon wist hij tot raden aan te zetten. Is het Hans Klok of is het Guido Spek?

Als derde kwam het Zeewezen aan geglibberd. Zij zong het nummer  Girl van Anouk en er ging bij de panelleden geen enkel lampje branden. Alleen Loretta wist het zeker: ze is bij koffietijd geweest.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twitter gaat helemaal stuk om Loretta in The Masked Singer

Het Konijn kwam als vierde het podium opgehuppeld. Als hij het nummer Can’t Feel My Face van The Weeknd zingt. Eerder vertelde het Konijn al een hiphopartiest te zijn en namen als Lil’ Kleine of Gers Pardoel komen ook nu weer voorbij. Carlo denkt het zeker te weten, maar houdt de naam nog even voor zich zelf.

Bij het vijfde optreden werd wist de Robot met zowel dance moves als zangtalent te verbazen. Met Con Calma van Daddy Yankee twerkde de Robot erop los. Maar is het een man of een vrouw? Loretta twijfelt in ieder geval. De kijker denkt het wel zeker te weten: Tania Kross zit in het pak.

Nadat alle optredens zijn geweest, kwamen alle bijzondere figuren nogmaals bijeen om het nummer I Love Rock ‘n’ Roll van The Arrows te zingen en dat was een waar spektakel. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweede ontmaskering The Masked Singer doet de kijker verbazen

Ook dit keer moeten we afscheid nemen van een deelnemer en deze keer is dat het Konijn! Ook deze keer zal de afvaller zich moeten ontmaskeren en alle panelleden denken aan Gers Pardoel. Alleen Loretta denkt Danny de Munk...  en heeft het bij het verkeerde eind. Het was, zoals Carlo, Gerard en Buddy al dachten Gers Pardoel! 

The Masked Singer is elke vrijdagavond te zien om 20:30 op RTL 4.