Beeld © Dancing With The Stars

Einduitslag Dancing With The Stars zorgt voor woedende reacties

13 oktober 2019 14:13

Tot ieders grote verbazing moesten gisteravond Tooske Ragas (45) en haar danspartner het veld ruimen in alweer de zesde aflevering van Dancing With The Stars. En dat terwijl het koppel van de jury beloond werd met twee tienen!

"Heel veel respect voor je, maar tot hier en niet verder"

Iedereen in de studio is met stomheid geslagen als blijkt dat het dansavontuur voor Tooske en haar partner ophoudt. Het duo wist de jury week na week te ontroeren en scoorde met hun gewaagde routine zaterdagavond zelfs twee tienen binnen! Daarmee leek het stel al verzekerd van een plek in de halve finale. Maar tv-kijkend Nederland dacht daar anders over...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Staande ovatie voor Samantha Steenwijk in Dancing with the Stars

"We moeten helaas, en ik kan echt wel zeggen helaas, afscheid gaan nemen van Tooske en Glenn", maakte presentatrice Chantal Janzen gisteravond het nieuws bekend. Naast Tooske stonden ook Anouk Hoogendijk en Bibian Mentel in de gevarenzone. "Ik sta een beetje met mijn mond vol tanden", stamelde presentator Tijl Beckand aangeslagen na de bekendmaking. "Het gaat om het aantal stemmen en daar kunnen wij verder niets aan doen”, aldus Chantal.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Sommige kijkers niet blij met rolstoeldans Bibian Mentel in DWTS

Ook de jury weet niet wat hen overkomt. Gezien de punten leek het voor de hand te liggen dat Bibian de wedstrijd zou verlaten, maar de kijkers stemde haar een ronde verder. 

Op Twitter wordt vol ongeloof gereageerd op de uitzending. Ook zij snappen niet waarom Bibian nog altijd in de race is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dancing With The Stars aangepast na kritiek

Vorige week ergerde zich een aantal kijkers ook al aan het  tragische verhaal van de snowboarder, die al voor de elfde keer strijd tegen uitgezaaide kanker. "Die Bibian krijgt alleen punten door op het gemoed van de mensen te spelen, maar staat niet in verhouding met andere dansers. Rolstoeldansen hoort hier niet bij", klonk het toen op Twitter.

Ook voormalig deelnemer Jamie snapt er niks van:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!