Beeld © The CW

Huilen: nieuwe seizoen Dynasty laat nog lang op zich wachten

13 oktober 2019 15:01

Hoewel de populaire serie over de Carringtons en de Colby’s in Amerika al lang en breed van start is, wordt het geduld van de Nederlandse fans flink op de proef gesteld. De show, gebaseerd op de succesvolle gelijknamige soap uit in de jaren tachtig, verschijnt namelijk pas in 2020 bij Netflix!

"De afleveringen van het laatste seizoen zijn in 2020 beschikbaar"

Normaal gesproken hoefden we niet zo lang te wachten op onze wekelijkse dosis drama, maar vanwege een gewijzigde deal tussen Netflix en The CW (waar de serie in Amerika te zien is) zitten we nu extra lang in spanning. 

De streamingdienst heeft namelijk niet in de hand wanneer er een nieuwe aflevering online verschijnt, omdat de dramaserie geen Netflix Original is, maar Netflix wel de exclusieve rechten heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Kris Jenner en mama Hadid kruipen in huid van Dynasty-legendes

Netflix deelde het teleurstellende nieuws zelf met hun fans. "Dynasty-fans! We moeten jullie geduld testen (met pijn in ons hart): de afleveringen van het laatste seizoen zijn in 2020 beschikbaar", schreven ze op social media.

Wanneer in 2020 is nog de vraag, aangezien Amerika altijd werkt met een winterstop. Het zou dus zomaar kunnen dat de eerste helft van het seizoen begin 2020 al beschikbaar is. Maar de kans is ook aanwezig dat Netflix het hele eerste seizoen afwacht en in dat geval keert de show pas in mei of juni terug. Wij hopen het eerste...

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dynasty-legende Diahann Carroll overleden op 84-jarige leeftijd

Kun je niet zo lang wachten? Bekijk hieronder dan alvast de trailer voor het derde seizoen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!