Beeld © Videoland

Prins Constantijn doet boodschappen bij AH

14 oktober 2019 10:40

Ter ere van zijn vijftigste verjaardag geeft prins Constantijn een kijkje in zijn persoonlijke leven. In RTL Nieuws Special Constantijn, meer dan een prins zien we hem thuis aan de keukentafel, op het sportveld én gewoon in de supermarkt.

"Ik leef eigenlijk als iedereen"

Prins Constantijn is, ondanks zijn koninklijke status, zo lekker gewoon gebleven en blijft zelf zijn boodschappenkarretje vullen. Dat is te zien in de documentaire van RTL Nieuws: Constantijn, meer dan een prins. “Ik leef eigenlijk als iedereen”, vertelt hij de docu. "Als ik snel wat nodig heb, dan koop ik het in de supermarkt. Mensen draaien zich om en kijken je na. En soms spreken ze je ook aan en denken ze: wat doet die hier? Ik denk ook dat ze niet verwachten dat de broer van de koning in de supermarkt rondloopt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Prins Constantijn openhartig over het verlies van Friso

En wat 'ie koopt, maakt de prins ook meestal gewoon zelf klaar. Soms helpt zijn oudste dochter een handje mee, maar liever doet de Oranje het allemaal zelf. "Ik heb moeite met delegeren", vertrouwt hij met een lach toe aan Diana Matroos, die hem volgt.

Zijn vrouw, prinses Laurentien, is maar wat blij met een man die zo lekker kan koken. "Ik kan wel iets, maar hij is iemand die voor de ijskast staat en dan iets pakt en de heerlijkste dingen maakt." Laurentien is meer van de recepten, maar houdt er wel heel erg van "de tafel gezellig te maken".

De hele documentaire zie je bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Prins Constantijn wordt 50 en viert dat met nieuwe familiefoto's

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!