Beeld © SBS/TALPA Chateau Meiland 14-10-2019

Verwondering en kritiek bij de kijkers van Chateau Meiland

14 oktober 2019 21:36

Martien Meiland was weer op zijn best in de meest recente aflevering van Chateau Meiland. Hoewel Maxime veel lof kreeg over het feit dat ze zo open is over het vinden van een zaaddonor, is er ook kritiek. Het zit de kijker namelijk dwars dat er nu voldoende geld is, nadat Carolien vertrokken is.

“Het is heel spannend”

In de aflevering zagen we hoe Maxime bezig is om een zaaddonor te vinden. Na een ‘strenge’ selectie en het inslaan van wat hulpmiddelen heeft Maxime besloten om het woord bij de daad te voegen. Het idee van een tweede kleinkind zorgt voor een brok in de keel van opa Martien. “Het is heel spannend”, vertelt hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland emotioneel na winst Televizier-Ring

Maxime moet eerst het hoofdbestandsdeel ophalen en om dat warm te houden heeft Martien het ideale verpakkingsmateriaal gevonden: isolatiemateriaal… De jongen in kwestie valt bij Erica in ieder geval in de smaak. “Het is een hele leuke jongen”, vertelt ze. En nu is het afwachten voor Maxime, maar zoals altijd moet er op geproost worden. Al is dat voor Maxime met een glaasje jus in plaats van wijn.

Hoewel Maxime flink wat positieve reacties krijgt over het delen van haar verhaal, klinkt er ookkritiek bij de kijkers. Vooral het feit dat er én een huishoudster is én een traiteur. Nu wordt het eten, wat voorheen door onder andere Carolien werd bereid, kant en klaar bij het chateau gebracht. “Blijkbaar is er nu wel geld?” en “Had Carolien meer betaald”, zijn enkele van de kritieken die de kijkers hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland: Van Ik Vertrek tot Gouden Televizier-Ring

Eerder vertelde Maxime al over haar plannen om opnieuw moeder te worden tegenover Aran. 

Water of wijn voor Maxime Meiland?

00:40