Beeld © ANP

Beau over talkshow: 'De kijker moet ons nog even ontdekken'

15 oktober 2019 07:39

Met de komst van Eva Jinek (41) naar RTL wordt er vanaf het nieuwe jaar gebouwd aan de late avond. De presentatrice zal vanaf januari afwisselend met Beau van Erven Dorens (48) een paar maanden een talkshow op RTL 4 op zich nemen. Beau denkt echter niet dat Eva een half jaar achter de desk zal plaatsnemen. "Ideaal is een periode van drie à vier maanden", zegt de presentator in het AD.

Beau kan zich ook moeilijk voorstellen dat het langer vol te houden is. "Ik slaap nu al het hele weekend bij. Ik blijf het bijzonder vinden van mannen als Jeroen Pauw en Matthijs van Nieuwkerk die dat seizoenen lang hebben volgehouden, jaren achter elkaar."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Eerste beelden Beau's nieuwe programma De Sleutel

Over de schommelende kijkcijfers van zijn talkshow maakt de presentator zich weinig zorgen. "Geloof me, dat gaat echt goed komen. We hebben elke avond een leuke show. Lachen veel, leren elke dag. We willen actueel zijn, zitten erbovenop", aldus Beau. "De kijker moet ons nog even ontdekken. Een moeilijk proces. Maar soms heb je mazzel en kijken er, zoals vrijdag, 930.000 mensen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Televizier-Ster gaat weer naar Beau van Erven Dorens

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!