Beeld © Videoland

Love Island-Daniël staat voor een onmogelijke keuze

16 oktober 2019 14:04

Sinds de laatste keer dat Monica Geuze (24) de villa betrad, is er flink wat veranderd. De drie nieuwe Islanders hebben voor flink wat opschudding gezorgd. Een herkoppeling is dan ook onvermijdelijk, maar dat pakt niet voor iedereen even goed uit...

"Ik volg gewoon mijn hart"

De relatie tussen Daniël en Natascha is nou niet echt om over naar huis te schrijven. De klik tussen hen is mijlenver te zoeken, maar toch besluit hij gisteravond voor de danseres te kiezen. En dat terwijl even daarvoor de 20-jarige nog zijn opties openhield en aanpootte met nieuwkomer Laura, die samen met Gabriëlla afgelopen week in de villa werd verwelkomd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit Love Island-koppel weerstaat verleiding Temptation Island VIPS

Maar ook nieuwkomer Nick heeft zijn pijlen op Laura gericht. De 21-jarige sociale vlinder heeft aan aandacht geen gebrek, maar van meer dan vijf dates met dezelfde persoon is het nooit gekomen. Met de blondine lijkt hij eindelijk iemand gevonden te hebben, en hij brengt zelfs de nacht met haar door in de Hideaway. Maar als het grote moment daar is bij het kampvuur, besluit hij tóch voor Alicia te kiezen vanwege haar stralende lach en ambities. En die is superblij met haar nieuwe koppel, terwijl Laura alleen achterblijft. 

En het wordt alleen maar erger, want uiteindelijk blijven alleen Natascha en Laura nog over en is het aan Daniël om te kiezen. Die besluit uiteindelijk Natascha een derde, vierde en vijfde kans te geven. "Ik vind het heel zuur", reageert Laura op haar exit. "En ik baal omdat ik deze hele mooie mensen achter moet laten."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Ook Love Island-Chey en Jarne doen mee aan datingshow

Het avontuur voor Laura was kort, maar heftig. Veel kans heeft ze niet gekregen, maar dat is óók Love Island. Ook voor trouwe labrador Daniël is het moeilijk, want juist Laura kwam voor hem naar de villa. "Ik stond ook echt te trillen", biecht hij later op voor de camera. "Ik volg gewoon mijn hart. Bij Laura wist ik gewoon dat het niet meer dan vrienden ging worden.” Bij Natascha hoopt hij tóch nog liefde te vinden.

Nu Love Island weer van start is gegaan, is het ook weer tijd voor Love Check-up! In de eerste aflevering is afvaller Thijs te gast en hij doet een paar opmerkelijke uitspraken over zijn voormalige partner Lisa.

Love Island is elke avond om 20.30 uur te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!