Beeld © ANP

John van den Heuvel krijgt gastrolletje in Sinterklaasjournaal

17 oktober 2019 17:22

Het is bijna weer zover: Sinterklaas komt met zijn pieten naar het land. Het Sinterklaasjournaal doet hier elk jaar vakkundig verslag van en krijgen dit jaar een beetje hulp van John van den Heuvel (56). Dat blijkt uit een interview van de misdaadverslaggever met Radio Veronica.

"Het uniform zat als gegoten, net als toen"

John gooit het over een andere boeg met zijn volgende tv-klus. De misdaadverslaggever van RTL Boulevard trekt de stoute politieschoenen aan voor een rolletje in Sinterklaasjournaal. In de verslaggeving van het kinderfeest speelt de 56-jarige een politieagent. John kan dus lekker dichtbij zichzelf blijven. "Sorry, mevrouw, u mag hier niet door" en "Sorry mevrouw, het is hier levensgevaarlijk, u mag hier niet door" zijn de zinnen waarmee hij een knap staaltje acteerwerk zal neerzetten, verklapt hij bij Radio Veronica.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John van den Heuvel met zus Tob Cohen op plaats delict in Kenia

Ook op Instagram geeft John al een kleine sneak peak van zijn volgende klus. "Vandaag weer even terug naar waar het voor mij ooit begon; de politie. Het uniform zat als gegoten, net als toen", aldus de misdaadverslaggever. Bij Radio Veronica geeft hij alleen wel aan dat hij één belangrijk figuur (nog) niet heeft mogen meemaken: Sinterklaas. Of dat er nog in zit, dat is onduidelijk. Bovendien wil de NTR verder niet op het nieuws reageren. "Het Sinterklaasjournaal is een sprookje en dat moet zo blijven", aldus de omroep. 

Het Sinterklaasjournaal begint weer op maandag 11 november om 18:00 uur.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!