Beeld © Martijn van Gelder

Finale Expeditie Robinson te zien in de bios

18 oktober 2019 10:59

De finale-aflevering van de 20ste editie van Expeditie Robinson wordt op zondag 15 december live op twintig locaties door heel Nederland vertoond. De ontknoping is onder meer te zien in een groot aantal Pathé-bioscopen door het hele land.

Op 20 locaties door heel Nederland kunnen fans van het programma de zinderende ontknoping live meemaken. De grote finale, gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels, vindt dit jaar plaats in De Werkspoorkathedraal in Utrecht waar 2000 fans 20 jaar Expeditie Robinson mee kunnen vieren in aanwezigheid van alle 20 Expeditieleden van dit seizoen. 

Daarnaast staan ook 19 Pathé-bioscopen door het hele land in het teken van Expeditie Robinson. De finale is daar live te zien, fans worden getrakteerd op exclusieve beelden uit het programma en op iedere locatie presenteert een oud-deelnemer van Expeditie Robinson deze speciale avond

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Mariana ziet 'zwoele avond' met Hugo wel zitten

Dat maakten RTL en Pathé bekend. In het programma strijden twintig BN'ers om de Robinsontitel. Zij moeten meer dan een maand zien te overleven op een onbewoond eiland. De kaartverkoop voor het finale-event is vrijdag van start gegaan.

In Robinson Confessions voelt Fatima iedere week een andere smaakmaker van Expeditie Robinson flink aan de tand zoals Akwasi. Hij werd door Mariana keihard weggestemd, maar hij zint op wraak.

Expeditie-Akwasi verdenkt Mariana van vuile spelletjes

09:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!