Beeld © Laura Oldenbroek

Kijkers in shock door vierde ontmaskering in Masked Singer

18 oktober 2019 22:44

Het was weer raden geblazen tijdens alweer de vierde aflevering van The Masked Singer. Vijf bijzondere karakters probeerden de panelleden, het publiek en de kijker op het verkeerde been te zetten en ook nu is er één afvaller.

Het Monster is een roze publiekslieveling en wist ook deze keer de harten van de panelleden en de kijker te veroveren. “Wat een mooie diepe stem”, vertelt Loretta aan Carlo. Het Monster zong She’s Always a Woman van Billy Joel. De panelleden raden zich suf en denken aan onder meer Andy van der Meijde of Art Rooijakkers. De kijker denkt echter aan Rick Brandsteder of Dennis Weening.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Hoe is het om in zo'n Masked Singer-pak te zitten?

De Eenhoorn galoppeerde als volgende het podium op en met haar swingende performance van Nothing Breaks Like A Heart van Mark Ronson en Miley Cyrus wist ze de kijker voor haar te winnen. Maar wie heeft de hoeven aangetrokken? De panelleden denken aan Chantal Janzen of is het toch Maan?

Met Rolling In The Deep van Adele wist de Hond diepe indruk te maken. “Het is in ieder geval een oudere stem”, aldus Buddy. Maar wie zit er toch in het pak? Patricia Paay of Joke Bruijs worden genoemd door de kijker en panelleden.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Gers Pardoel was het haasje tijdens The Masked Singer

De Neushoorn wist met het nummer Power Over Me de panelleden volledig in verwarring te brengen. Is het misschien Timor Steffens zoals Buddy denkt? De kijker denkt daarnaast ook aan Tim Douwsma of aan Nick… of Simon. 

Als laatste fladdert de papegaai over het podium. Met het nummer Giant van Rag’n’Bone Man en flink wat strakke danspasjes wist hij een groot applaus te krijgen.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Eerste beelden The Masked Singer overtreffen alle verwachtingen

Net als in de vorige aflevering kwamen alle bijzondere karakters nog eenmaal bij elkaar om een verpletterend optreden te geven. Met het nummer Coming Home van Sheppard wisten zij nog een keer de panelleden aan het swingen te krijgen. 

Helaas moet er dit keer ook afscheid genomen worden van één van de karakters. Het publiek is onverbiddelijk en stemt de Hond eruit. Niemand minder Joke Bruijs blijkt onder het masker te zitten! De kijkers thuis zaten weer massaal mee te raden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweede ontmaskering The Masked Singer doet de kijker verbazen

Tot nu toe namen we steeds afscheid van één kandidaat, maar volgende week zullen er maar liefst vier karakters worden ontmaskerd! The Masked Singer is elke vrijdag te zien om 20:30 op RTL 4. In RTL Boulevard kwamen onlangs enkele karakters langs! 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!