Beeld © Videoland

Dit is de heftigste Love Island-exit ooit

20 oktober 2019 21:31

De villa van Love Island is vanavond flink opgeschud. Maar liefst vier(!) Islanders moeten de villa per direct verlaten. En die bom komt hard aan de singles.

"Je ziet elkaar 24/7 en dan nu is het ineens klaar"

De begeerlijke singles voelen al dagen dat er iets in de lucht hangt en als Monica de villa binnenstapt, weten ze dat het menens is. Afgelopen week hebben de kandidaten moeten stemmen op hun minst favoriete koppel. Na de stemming blijkt dat er vier koppels zijn waarin de groep het minste vertrouwen heeft. En dat zijn: Sha en Jaap, Alicia en Nick, Daniël en Natascha en tot slot Jamey en Lisa. De rest van de villa is veilig. Voor nu...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Martin en Sebastiana vliegen elkaar in de haren

Voor de andere Islanders is het spannend, want voor vier van hen eindigt het avontuur per direct. En die keuze heeft de kijker thuis gemaakt. En het kan alle kanten op want het gaat niet om koppels, maar het is ieder voor zich. De twee jongens en meisjes met de meeste stemmen blijven op het eiland, voor de andere vier is het als de wiedeweerga terug naar Nederland.En de kijkers zijn keihard. Zo stemmen ze Sha, Natascha, Jaap én Jamey naar huis. De rest heeft genoeg stemmen ontvangen om te blijven op Gran Canaria. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoveel leg je neer voor een bezoekje aan de Love Island-villa

Het afscheid van de vier Islanders valt de groep enorm zwaar en de tranen vloeien dan ook rijkelijk. “Het is een sombere avond geweest”, vertelt Daniël, die gered is door de kijkers thuis, na afloop in de camera. “Het meisje die ik erg leuk vindt, en gevoel voor heb, die is weg. Die boys - die er gewoon bij hoorde, zijn weg. 'Choco Sha ' is weg.” Ook Luca is van slag. “Het is gewoon lastig, want je ziet elkaar 24/7 en dan nu is het ineens klaar.” 

“Ik voel mijn heel dubbel”, vertelt tot slot ook Victoria in de camera. “Ik had wel een soort van eliminatie zien aankomen, maar vier mensen is wel héél heftig.” Afvaller Sha zag haar exit niet als een totale verrassing, maar hoopte toch nog op een tweede kans. “Ik geloof in liefde, dus liefde zal thuis op me wachten”, aldus de brunette.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Love Island-Daniël staat voor een onmogelijke keuze

Benieuwd hoe Sha en Natascha het avontuur hebben beleefd? Deze week doen ze hun verhaal in een nieuwe aflevering van Love Check-up. Thijs was de eerste gast van het seizoen en sprak openhartig over zijn Lisa.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!