Beeld © YouTube: @AVROTROS

Veel lof voor Bodine in YouTube-versie van Beste Zangers

21 oktober 2019 11:55

Na een succesvol seizoen van Beste Zangers op televisie, hebben de makers een speciale versie gemaakt voor op YouTube. Hierin laten zeven YouTubers hun zangkwaliteiten horen en vertolken ze nummers uit het elfde seizoen van het televisieprogramma. Vooral Bodine gooit hoge ogen bij de kijkers.

“Zij kan zo door naar de tv-versie van Beste Zangers”

Geen Jan Smit, maar Glen Faria nam de zeven YouTubers mee naar Ibiza om daar een speciale editi van het succesvolle programma te maken. Bodine, Bram, Lateesha, Charlene, Xerxes en de zusjes Lotte en Desi kregen de unieke kans om mee te doen aan deze pilot-aflevering.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Floor Jansen openhartig over ervaringen in Beste Zangers

Elke deelnemer zong een nummer die eerder te horen was in het elfde seizoen van Beste Zangers. Zo zong Charlene een eigen versie van het nummer Zij Weet Het, nam Bram het nummer Come With Me onder handen. De zusjes Lotte en Desi kregen ook veel complimenten over hun versie van Perfect: “Ze zijn erg goed samen!” en “een geweldige chemistry”, aldus de kijker.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Henk Poort gaat viral met zijn Beste Zangers-optreden

Bodine, die als laatste aan de beurt was, wist de andere deelnemers echter tot tranen te roeren. Zij zong het nummer Kom Maar Bij Mij. In de comments louter positieve reacties voor deze vertolking. “Zij kan zo door naar de tv-versie van Beste Zangers” en “Bodine, wat ben je goed!” zijn enkele van de lovende reacties.

Het populaire programma Beste Zangers wist ook dit seizoen weer de ene na de andere hit af te leveren. Zo waren Floor Janssen en Henk Poort een paar van de ontdekkingen van dit seizoen. Ze vertelden in RTL Boulevard openhartig over deze ervaring. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!