Beeld © Talpa/Videoland

Allerlaatste Familie Kruys stelt kijkers teleur

21 oktober 2019 14:41

Het zit erop voor de serie Familie Kruys. Na vijf seizoenen en 40 afleveringen heeft Bette haar dagboek gesloten en kunnen de kijkers niet langer meer genieten van alle perikelen van de familie. Toch viel het einde van de populaire serie de kijker een beetje tegen.

Er was weer voldoende drama binnen de familie Kruys. Terwijl Johan en zijn kinderen besluiten om een groot feest te organiseren voor de 50ste verjaardag van Bette, struggelen Kirk en Morton nog altijd met hun relatie. Kirk verdenkt Morton namelijk van vreemdgaan, en dat is niet voor de eerste keer. Daarnaast staat Thomas voor een moeilijke keuze; blijft hij bij Ruxandra of kiest hij voor Ada? Hij wordt onder druk gezet om toch aanwezig te zijn bij het grote feestweekend voor Bette, maar zij laat duidelijk weten dat ze geen feest wil.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo kijk je nu al de tweede aflevering van Familie Kruys

Toch wordt er een vakantiehuisje afgehuurd, welke wordt volgehangen met slingers. Ook wordt Bette verrast met een door Dewi zelfgeschreven lied… Tijdens dit familieweekendje worden de ruzies uitgesproken en de boel bijna in de brand gestoken. In poging om Dewi ten huwelijk te vragen, steekt Bamba tientallen kaarsjes aan. Dit loopt niet helemaal goed af en iedereen vlucht naar buiten. Daar wordt dan eindelijk het aanzoek gedaan, en kan iedereen weer verder met het feestje.

Tot slot wil Dewi haar nummer voor Bette afmaken en eindigt de serie in een grote polonaise rondom het huisje en zien we hoe Bette besluit om niet meer te schrijven aan Joos, haar overleden moeder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yes! Allerlaatste seizoen Familie Kruys bijna op de buis

Hoewel de kijker vol lof is over de serie en het jammer vinden dat het nu echt voorbij is, zijn ze ook teleurgesteld in het uiteindelijke einde. Zo wordt het ‘anti-climax’ genoemd en roepen de kijkers vooral om een nieuw seizoen!

RTL Boulevard sprak eerder met de hoofdrolspelers over hoe zij het einde van de populaire serie voor zich zagen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!