Beeld © RTL/Martijn van Gelder

Akwasi reageert op zwemscène in Expeditie Robinson

21 oktober 2019 21:09

Dat rapper Akwasi (31) niet goed kon zwemmen, wist hij voor zijn deelname aan het ultieme survivalprogramma Expeditie Robinson zelf ook wel. Toch viel het zwemmen hem flink tegen. Daar reageert hij nu zelf op.

"I wasn't ready"

In een post op Instagram reageert de woordkunstenaar op de scene waarin hij aan het zwemmen was tijdens de uitzending van gisteravond. De kandidaten moesten voor een proef een behoorlijk stukje vanuit de zee naar het zand zwemmen.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Expeditie-Akwasi verdenkt Mariana van vuile spelletjes

"Ik heb sinds gisteren heb ik aardig wat filmpjes mogen ontvangen met specifiek mijn gevecht met dit piepklein stukje zee", begint Awkasi op Instagram. "Ik dacht dat het niet diep was. Mijn leven vloog in flitsen voorbij, haha. Ik dacht zelfs dat ik voldoende geoefend had met zwemmen als er geen proeven waren tijdens de expeditie. Wrong. I wasn’t ready. Dit was een bijna-dood ervaring.

Toch kan de rapper er nu om lachen. "Tot aan het terugspoelen toe zelfs. maar op dat moment overduidelijk niet. De lelijkheid mag er soms zijn, omdat dat bij het leven hoort."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Akwasi schreef stiekem brieven tijdens Expeditie Robinson

Akwasi sprak in Robinson Confessions over zijn avonturen tijdens Expeditie Robinson. Zo schreef hij stiekem briefjes op het eiland.

Expeditie-Akwasi verdenkt Mariana van vuile spelletjes

09:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!