Beeld © ANP

Gallyon van Vessem presenteert laatste HvNL

21 oktober 2019 21:59

Gallyon van Vessem (50) presenteert vandaag, op maandag 21 oktober, voor het laatst Hart van Nederland. In 1995 stond Gallyon voor het eerst, samen met Milika Peterzon, achter de desk om het programma te presenteren.

"Ik wens mijn mede-presentatoren, redactieleden en alle andere collega’s veel succes"

In 1997 verliet ze SBS, waarna ze in 2004 weer terugkeerde. De afgelopen vijftien jaar presenteerde ze Hart van Nederland: hét programma met nieuws over en voor de Nederlander. Het afscheid van Gallyon als presentatrice van Hart van Nederland hangt samen met toekomstige aanpassingen in het programma.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Gallyon van Vessem geraakt door lieve reacties afscheid

Eerder reageerde Gallyon al op haar afgedwongen vertrek bij het programma. “Ik heb de afgelopen jaren met ongelofelijk veel plezier en liefde bij een van de meest gewaardeerde nieuwsprogramma’s van Nederland gewerkt. Ook heb ik met veel passie programma’s als Actienieuws, Stem van Nederland en Team Vermissingen gemaakt en gepresenteerd. Daar ben ik trots op. Het programma Hart van Nederland gaat een nieuwe fase in. Helaas heb ik daar geen rol in en dat vind ik jammer. Ik wens mijn mede-presentatoren, redactieleden en alle andere collega’s veel succes. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet.”

Vandaag kon Gallyon rekenen op veel steun. Zo bedankte oud collega Evelien de Bruijn haar voor al die keren dat ze samen konden lachen. Ook bij de kijkers thuis valt het vertrek van de presentatrice zwaar. Velen zijn het er dan ook niet mee eens.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!