Beeld © Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland in tranen door uitslag zwangerschapstest

22 oktober 2019 12:06

Een heftige aflevering van Chateau Meiland. Kijkers konden al een tijdje meegenieten van Maxime Meiland (23) en haar avontuur om een tweede kindje te krijgen. In de show deed ze een poging om een baby te verwekken met een spermadonor.

"Ik heb wel het idee dat het is gelukt"

Het was een heftige bedoening gisteravond in Chateau Meiland. De openhartige familie laat ieder onderdeel van hun leven vastleggen voor de camera. Zo ook Maxime haar droom om een tweede kindje te krijgen. De blondine wil zo snel mogelijk een baby en besluit om een spermadonor te zoeken. In de vorige aflevering insemineerde zij zichzelf en nu is de grote dag aangebroken om te kijken of ze zwanger is. "Ik heb wel het idee dat het is gelukt", zegt Maxime over haar eerste poging. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Ik Vertrek-scheetjes treden in voetsporen Chateau Meiland'

De tijd voor de test is aangebroken. "Dan weten we het, hè. Of jij enig kind blijft of niet", aldus de blondine tegen haar dochtertje Claire. De spanning is om te snijden. "Het is net of ik de loterij win óf de rest van mijn leven in een kartonnen doos moet blijven leven", omschrijft de jonge moeder het gevoel. Maar het is haar niet gegund: al snel wordt duidelijk dat de test negatief uitslaat. "Ik vind het gewoon jammer", huilt Maxime uit bij moeder Erica. Ook papa Martien vindt het erg voor zijn dochter. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maak je huis net zo gezellig als Chateau Meiland

Gelukkig kan het nog zo zijn dat ze een paar dagen later een andere uitslag krijgt op de test. Bovendien zou Maxime nog een tweede poging kunnen doen met dezelfde spermadonor. Ook zal de blondine in de volgende aflevering steun kunnen putten uit het bezoek van haar oma. De laatste aflevering van het tweede seizoen van Chateau Meiland is volgende week maandag om 20.30 uur te zien bij SBS6. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!