Beeld © ANP

'Zonder mijn vrouw ben ik Lee Towers niet meer'

22 oktober 2019 21:28

Lee Towers denkt niet dat hij nog op zou kunnen treden als zijn vrouw Laura er niet meer zou zijn. De 73-jarige zanger kan niet zonder zijn steun en toeverlaat, zo zei hij dinsdag tegen Özcan Akyol in Sterren op het Doek op NPO 2.

"Nee, ik had toch niet zelf het gevoel dat ik zou worden wat ik geworden ben"

"Ik liep nog in een overalletje en schoenen met stalen neuzen, op m'n oude fietsie ging ik fluitend naar m'n werk. Toen voorspelde Laura al wat ik zou worden, zo geloofde ze in mij talent", kijkt Lee terug op het begin van zijn zangcarrière toen hij nog werkzaam was als kraanmachinist. "Zeldzaam toch? Dat is toch een lotje in de loterij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dappere Bibian Mentel ontroert kijkers Sterren op het Doek

Lee denkt dan ook niet dat hij het zonder Laura zo ver had kunnen schoppen. "Nee, ik had toch niet zelf het gevoel dat ik zou worden wat ik geworden ben. Zij heeft dat in mij gezien, mij geënthousiasmeerd en mij daarin gesteund en mij ook begeleid", aldus de zanger over zijn vrouw met wie hij al meer dan 40 jaar getrouwd is.

Nadenken over een tijd dat ze er mogelijk niet meer is, wil Lee dan ook niet. "Dan word ik heel verdrietig. Ik denk niet dat ik dan nog Lee Towers kan zijn. Dat denk ik niet, nee."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!