Beeld © Getty Images

RuPaul's Drag Race met celebs in de maak

23 oktober 2019 11:42

Het nieuwe seizoen RuPaul's Drag Race zal nóg hysterischer worden dan het normaal al is. Zender VH1 heeft namelijk aangekondigd dat er een speciale reeks met bekende mensen gemaakt zal worden.

"Je persoonlijkheid verandert niet door drag"

Het VIPS-seizoen genaamd RuPaul's Celebrity Drag Race zal bestaan uit vier afleveringen, waarin steeds drie celebs per aflevering centraal staan. In totaal doen er dus twaalf sterren mee met de wedstrijd. Zij zullen worden bijgestaan door grote drag queens als Alyssa Edwards, Asia O’Hara en Bob the Drag Queen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

RuPaul: 'Ik kan Drag Race oneindig lang blijven doen'

Volgens RuPaul is het voor de sterren dé kans om eens te laten zien hoe ze echt zijn. "Je persoonlijkheid verandert niet door drag, maar laat juist je echte persoonlijkheid naar voren komen", zei de presentator in een statement. Wie er mee doen aan het programma, is nog niet bekend.

De reeks met sterren zal ergens in 2020 verschijnen op de Amerikaanse buis. Wanneer Nederlandse kijkers het op Netflix kunnen zien, is nog even afwachten. Ondertussen wordt er ook hard gewerkt aan een twaalfde seizoen van de gewone Drag Race en zit er een All Stars-seizoen in de pijplijn. Tot die tijd zijn kijkers zoet met de Engelse versie van het programma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

RuPaul's Drag Race-Farrah Moan boos op Ariana Grande

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!