Beeld © The CW

Chace Crawford bevestigt terugkeer Nate in Gossip Girl-reboot

23 oktober 2019 13:55

Eindelijk komen er meer details naar buiten over de nieuwe versie van Gossip Girl. Een grote vraag onder de fans van de show is of de originele personages ook hun opwachting zullen maken. Inmiddels is er eentje die in ieder geval weer terug zal keren: Nate Archibald!

"Ik heb geen idee wat mijn rol zal zijn"

Chace Crawford (34) heeft aan Entertainment Weekly bevestigd dat hij inderdaad zal terugkeren in de reboot van Gossip Girl. De acteur vertelt ook al hoe Nate inmiddels heel anders is geworden. "Ik zal een vader spelen, denk ik", aldus Chace. "Nee, ik heb geen idee wat mijn rol zal zijn. Ik hou van de programmamakers, dus wat mijn rol ook zal zijn, ik zal geen nee kunnen zeggen." Nate zal dus binnenkort weer rondrennen in New York.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

We weten nu al wie de nieuwe Gossip Girl is

Gossip Girl keert uiteraard ook terug naar haar roots en zal weer afspelen in de originele stad. Verder is er weinig duidelijk over waar de serie zich op zal focussen. Maar Chace is in ieder geval al heel enthousiast. "Je kan veel meer laten zien in de series van tegenwoordig", legt hij uit. "Kijk maar naar de serie Euphoria. Zij laten goed zien hoe middelbare school-drama in elkaar steekt en tonen heel duidelijk waar tieners tegenwoordig mee zitten." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe is het nu met de cast van Gossip Girl?

Bovendien staat Chace volledig achter de reboot. "Het wordt sowieso een topserie", aldus de acteur. "Er is nog steeds veel vraag naar het vervolg. Mensen vragen altijd of ik terug zal keren. Petje af, ik denk dat het een goed idee is." Of Serena, Blair, Chuck, Dan en de andere bekende Gossip Girl-gezichten ook weer in de nieuwe show te zien zullen zijn, blijft een mysterie. Daarnaast is het nog niet zeker wanneer de reboot op tv zal verschijnen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het is officieel: Gossip Girl keert terug

Gossip Girl is niet de enige klassieker die weer op de beeldbuis komt. Andere shows als Dynasty, Charmed en The Hills kwamen ook weer terug met nieuwe seizoenen. Daarnaast komt er zelfs een remake van Saved By The Bell. Eén van de grootste terugkomsten van het televisieseizoen was Beverly Hills 90210. Je ziet in het filmpje hieronder hoe dat allemaal in zijn werk ging. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!