Beeld © Videoland

Love Island-Sha heeft nog gevoelens voor Mac

23 oktober 2019 15:15

Hoewel Mac en Sha in Love Island zonder enige keus aan elkaar gekoppeld werden, sloeg de vonk meteen over. Toch was de koek na een paar dagen alweer op. "Mac en ik waren een hele leuke match en ik heb het echt heel leuk met hem gehad, maar er zijn wat dingen gebeurd", doet ze nu een boekje open in Love Check-up.

"Mac had ook gewoon interesse in haar en begon afstand van mij te nemen"

Volgens Sha begonnen de problemen tussen hen toen Cheyenne haar opwachting maakte in de villa. "Mac had ook gewoon interesse in haar en begon afstand van mij te nemen en ik vond dat een beetje jammer (...) Mac is iemand - en ik trouwens ook - dat als wij een beetje boos zijn, of de emoties lopen hoog op, dan slaan we dicht."

Ze vindt de actie van Cheyenne dan ook een beetje gemeen, aangezien ze eerder aan Sha liet weten dat ze helemaal geen interesse had in haar vent. "Ik vond de actie achterbaks", aldus Sha.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is Love Island-Lisa haar Thijs nu al vergeten?

Dat de spierbundel het nu gezellig heeft met Cheyenne doet haar dan ook altijd nog een beetje pijn. "Ik vond Mac heel leuk en vind hem nog steeds een hele leuke jongen, ondanks dat we ruzie hebben gehad." Ze kijkt dan ook niet anders naar hem. "Ik heb toch gevoelens voor hem gehad, en die heb ik nog steeds."

Na Mac had ze een korte fling met Jaap en Kaj laat haar dan ook kiezen tussen de twee. Al hoeft ze niet lang na te denken over het antwoord. "Mac, ik denk dat hij toch beter bij mij past", is haar uitleg. Een toekomst samen ziet ze dan ook nog wel zitten. “Wie weet als hij terugkomt en het lukt niet met Cheyenne...”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Daniël staat voor een onmogelijke keuze

Love Island is elke avond om 20.30 uur te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!